Two Houses -Vilas - Breaza , Prahova

Seller profile

Anonymous

Unregistered

Seller information

Location

 • Romania
gfghfghgf
January 8, 2019 (Romania) Share

Description

Ofertă privind vânzarea celor doua vile situate in Statiunea/Orasul Breaza – Jud. Prahova

Imobil situat in Orasul/Staţiunea Breaza - Prahova, compus din doua vile in suprafata totala construita de 1303 mp, teren in suprafata totala de 3659 mp, deschidere la doua strazi si o panorama superba asupra orasului/statiunii Breaza, datorita pozitiei imobilului situat in zona inalta a orasului.

Vila 1 (C1): Pv+P+2E+M, in suprafata construita desfăşurată de 644 mp(amprenta la sol 236 mp), pe cadre de beton si caramida, compusa din 8 camere, 1 living generos de 57 mp, 3 bai, 1 bucatarie, 3 terase, 3 centrale termice pe gaz + sobe teracota pe lemne, 1 semineu, mansarda open space, garaj+locuri de parcare, teren 1830 mp, compus din curte betonata si curte pavata cu dale, livada(meri, pruni, corcodusi, etc.), brazi înalţi, superbi;

Vila 2 (C2): P+2E+M, in suprafata construita desfăşurată de 637 mp(amprenta la sol 214 mp), pe cadre de beton si caramida, compusa din 6 camere, 1 living generos de 33 mp, 1 birou, 3 bai, 1 bucatarie, 3 terase ce inconjoara fiecare nivel, 3 centrale termice pe gaz + sobe teracota pe lemne, 1 semineu, mansarda open space, teren 1830 mp, compus din curte betonata si curte pavata cu dale, livada(meri, pruni, corcodusi, etc.), brazi înalţi, superbi. Balustrada din lemn rustic ce inconjoara terasele etajelor 1 si 2 exista dar nu este montata.
Anexa (C3): Parter, in suprafata construita de 22 mp, fundatie din beton si pereti din bca, compusa din 1 camera (spatiu depozitare).

Utilitati imobil: Toate utilitatile(apa, gaz, energie electrica, canalizare).
Situatia juridica a imobilului: Cadastru si intabulare.
Scurta descriere a Orasului Breaza: A fost declarata statiune balneo-climaterica in anul 1928, calitatea aerului fiind comparata cu cea din orasul Davos(Elvetia), datorita ozonului si ionilor negativi, cu efect terapeutic, fiind considerat orasul cu cel mai curat aer din Romania. Accesul in Orasul Breaza se poate face din DN1 București-Brașov, pe DJ101R.
Orasul Breaza este situat la: 100 Km de Bucuresti, 20 Km de Sinaia si 42 Km de Ploiesti.
Orasul Breaza dispune de o varietate de puncte de atractie si monumente istorice precum: Monumentul eroilor din Gura Beliei-Breaza, Monumentele “Cinstiti memoria inaintasilor”, Castelul Voievodal care a fost conacul lui Toma Cantacuzino, Biserica din 1777 cu hramul Sfantul Nicolae, Biserica din 1830 cu hramul Sfantul Gheorghe, diverse restaurante, parcuri, supermarket-uri, teren de golf, etc. Imobilul se preteaza pentru: casa de vacanta, pensiune, office, gradiniţă, cămin pentru persoane vârstnice, etc. Preţul pentru cele două vile in suprafata totala construita de 1303 mp şi terenul in suprafata totala de 3659 mp este de 520000 Euro. Vilele se pot vinde si separat pentru pretul de 260000Euro/ vilă. Negociabil

More information

Categories
Houses - Apartments for Sale
Id
#260
Views
136

Comments

  No comments added yet. Be first to leave comment!
  520000.00 €/sqm

  Useful information

  • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

  Related ads

  Top